maanantai 30. maaliskuuta 2015

Turistikierros (30.3.2015)

Tänään menimme Almond Vocational Linkin pääkonttoriin. Menimme sinne taxilla, jonka Kathleenin veli maksoi. Siellä meidät otettiin vastaan ja ohjattiin kokoushuoneeseen. Odottelimme siellä Teemun kanssa jonkun aikaa kahdestaan, kunnes joukko italialaisia oppilaita ja muutama heidän opettajansa sekä yksi saksalainen tyttö tulivat myös sisään. Tämän jälkeen alkoi kokous, missä kävimme läpi paperisen infopaketin asiat.

Kokouksen jälkeen lähdimme ryhmän kanssa kierrokselle Plymouthin keskustan lähialueille. Matkustimme keskustaan kaksikerroksisella bussilla, mikä oli aika siistiä. En muista kaikkien alueiden nimiä, mutta joka tapauksessa oli aika hienon näköistä ja ohjaajat kertoivat myös hieman historiaa samalla. Pari italialaista tyttöä myös kyselivät minulta ja Teemulta paljon eri asioita lähinnä liittyen Suomeen ja meidän työhömme ja oli ihan mielenkiintoista vastata heille.

Monta tuntia kestäneen kierroksen jälkeen Almondin yhteyshenkilö Gabriele näytti meille, missä meidän työpaikkamme on. Olemme Teemun kanssa paikallisvartijoita Millfieldsissä, mikä ilmeisestikin on suljettu asuinalue, jossa on vuokra- ja omistusasuntoja. Millfieldsiin ei ole vaikea löytää; keskustasta on sinne noin 15 min kävelymatka melkeinpä pelkkää suoraa tietä. Tapasimme perillä esimiehemme, joka kertoi, että työt alkaa huomenna kahdeksalta aamulla ja loppuu klo 16. Hän myös kertoi, että teemme töitä myös öisin ja viikonloppuisin. Alkuun menemme töihin samaan aikaan Teemun kanssa, mutta vuoroja on myös eri aikoihin. Pitää siis pitää huomenna silmät auki töihin mennessä, että osaan varmasti liikkua itsenäisesti töihin.

Tähän loppuun taas kuvia ja muutama huomio:

  • Täältä ei saa käsisaippuaa mistään ja isäntäperheemme ei omista myöskään käsisaippuaa.
  • Servettejä ei saa pikaruokaloista.
  • Hanasta tulee joko kylmää tai kuumaa, eli lämpötilaa ei saa säädeltyä sen paremmin. Suihku onneksi toimii hyvin.
  • Edellä mainitut asiat ärsyttävät minua paljon, mutta kyllä tähän on jo tottunut.

Tässä meidän asunto.

Tässä näkymä etupihalta.
 Tässä alla kuvia kierrokselta.










2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia Tuure! Sinun pitänee ostaa pieni paketti nessuja taskuun, niin on sitten omasta takaa ravintolassa ja eiköhän sellainen käsisaippuakin jostain löydy. Tosin voi olla, että joudut menemään kemikaliokauppaan :) -Ilona

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! :D

    VastaaPoista