lauantai 2. toukokuuta 2015

Vieraat poistuvat (30.4-1.5.15)

Nyt on viikon vapaapäivistä ja hyvästä seurasta nautittu ja vieraideni lähtö koittaa huomenna aamulla. On ollut tosi mukavaa nähdä perhettä pitkästä aikaa ja päästää heidät sisälle ns. "omaan kokemukseensa" ja siihen, mitä on puuhaillut koko tämän ajan. Yritin parhaani mnkaan toimia hyvänä "paikallisoppaana" ja heidän puheistaan päätellen olen onnistunutkin siinä. Seuraavaksi vähän torstain ja perjantain kuulumisia:

Torstaina menin normaalisti töihin ja vieraani tulivat käymään työpaikallani vähän ennen lounasaikaa. Joimme kahvi- ja teekupposet pomoni ja työkavereideni kanssa, jonka jälkeen vein heidät kävelylle alueella. He toivat pyynnöstäni mukanaan suomalaisia herkkuja, kuten Fazerin suklaita ja muita makeisia sekä tietenkin suomalaisten bravuureja; turkinpippureita, ruisleipää ja salmiakkia. Fazerin tuotteet menivät kaupaksi, mutta turkinpippurit, ruisleipä ja salmiakki olivat kuulemma pahinta roskaa, jota he ovat suuhunsa laittaneet. Tämä ei sinänsä yllätä ja ilmeet olivat kyllä näkemisen arvoisia. :D 

Pomoni olisi tarjonnut minulle loppupäivän vapaaksi, kun tulimme takaisin kierrokselta, mutta en kehdannut ottaa tarjousta vastaan, kun tällä viikolla ei ole tullut hirveästi vietettyä aikaa töissä. Täytyy kyllä sanoa, että minua ärsyttää Teemun puolesta, kun hänelle ei ole annettu vapaata vaikka minä olen saanut rellestää rauhassa. Asiasta varmaan kannattaisi puhua pomolle.

Tänään minulla oli vapaapäivä ja kävimme ostoksilla Plymouthin ostoskeskuksessa Drake's Circuksessa. Ostin paljon uusia, halpoja ja kaiken lisäksi tosi kesäisiä vaatteita, joten niitä kelpaa käyttää sitten, kun palaan Suomen kesään. Illasta kävelytin heitä vielä Barbicanissa ja sovittiin, että tulen huomenna saattamaan heidät. Sitten onkin pitkä viikonloppu, jonka jälkeen alkaa iltavuorot. Ensi kertaan!

1 kommentti:

  1. Moi Tuure! Kiva, että vieraat viihtyivät ja pääsivät käymään työpaikallasikin. Palaan tuohon vapaa-asiaan sinulle sähköpostilla.

    -Ilona

    VastaaPoista