keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Turistikävely nro 2 (27-29.4.15)

Vastapainoksi viime viikon rankalle työviikolle nyt on niin kevyttä, kun vaan voi olla. Maanantaina jouduin jäämään viime viikonloppuna alkaneen flussan takia töistä pois, kun se yltyi sen verran pahaksi. Päivän lepäilyn jälkeen olikin jo parempi olo ja tiistaina menin normaalisti töihin. Töissä pomoni kertoi minulle, että sen lisäksi, että minulla on keskiviikko vapaata perheeni käynnin takia, hän antoi myös perjantain vapaaksi tätä varten + ensi maanantai on myös vapaapäivä, kun täällä on jokin juhlapyhä. Sanoisin, että vapaapäivät tulevat kyllä tarpeeseen! :D

Tiistaina oli odotettu päivä, kun äitini, siskoni ja tätini saapuivat työpäiväni loppumisen jälkeen Plymouthiin. Oli tosi mukavaa nähdä heitä taas ja pienien vaikeuksien jälkeen löysimme tiemme heidän hotellilleen. He olivat valinneet laadukkaan hotellin hyvältä alueelta, joten kyllä siellä kelpaa muutaman päivän oleskella. Hetken aikaa hotellissa oleskelun jälkeen vein heidät tapaamaan isäntäperhettäni ja katselemaan, missä olen viimeisen kuukauden viettänyt. Tästä siirryimme sitten syömään ja sitten he menivätkin jo hotelliinsa nukkumaan, koska heillä oli ollut tosi pitkä päivä.

Tänään menin heidän hotellilleen aamupalalle, ennen kuin lähdimme turistikävelylle ympäri kaupunkia. Oli mukavaa saada vaihteeksi ihan kunnon ruokaa aamupalaksi, eikä pelkästään muroja mitä on nyt kuukauden saanut puputtaa. Päätin näyttää heille siisteimmät paikat, missä olen käynyt ja kävelimme siis The Hoen kautta Royal William Yardiin ja siitä lautalla Cremylliin. Päivä oli hauska ja palkitseva, vaikka tätini jalkaongelmat hieman rajoittivatkin hänen kävelemistään ja jälkeen päin mietinkin, että bussilla olisi päässyt helpommalla. Joka tapauksessa kaikki olivat tyytyväisiä reissuun ja kuvasaldo oli melkoinen. Nyt vielä nopeasti kauppaan ostamaan jotain ruokaa ja sitten menen kotiin valmistautumaan huomiseen työpäivään.

Huomenna vieraani tulevat käymään työpaikallani ja perjantaina olisi tarkoitus käydä vielä Barbicanissa ja mennä ostoksille. Lauantaina sitten onkin heidän lähtönsä aika ja paluu normiarkeen täällä koittaa. Ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti