keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Kesäfiilis! (7.4-8.4.15)

Morjens! Hyvät kelit ovat jatkuneet, joten on ollut ihan mukava seisoskella pihalla sen 8 tuntia, mitä vuoro kestää. Aurinko paistaa matalalla ja tosi voimakkaasti, jonka seurauksena olen ruskettunut muutamassa päivässä enemmän, kuin koskaan Suomen kesissä. Sen sijaan Teemu taas on punainen kuin paloauto. :D Työkavereiden mukaan Plymouth on Englannin paras kesäkaupunki, eli jos kelit jatkuu samanlaisina, fiilis tulee olemaan hyvä.

Töissä ei ole oikeastaan ollut hirveästi mitään sen ihmeellisempää. Olen päässyt hieman tutustumaan Millfieldsin asukkaisiin, tänäänkin juttelin erään vanhemman herrasmiehen kanssa vartiointikierroksen loppupuolella. On mukavaa huomata, miten ystävällisiä ihmiset ovat ja mielestäni Suomessakin olisi hyvä olla ripaus samanlaista ystävällisyyttä, kuin briteillä. Lisäksi tänään pääsin pomoni ja yhden työkaverini kanssa testaamaan palohälyttimien toimintakuntoa, mikä oli aika siistiä. Töihin sopeutumisesta voisin sanoa vielä sen verran, että suuntaohjeita en osaa vielä antaa muuten kuin muutamaan paikkaan, mutta muuten homma alkaa pikku hiljaa sujumaan jo rutiinilla. Toivotaan, että jalkapohjien kipu haihtuu myös ajan myötä, kun tottuu seisomaan pitkiä aikoja.

Parin viikon päästä äitini, siskoni ja tätini tulevat vierailemaan Plymouthissa vajaan viikon verran. Odotan tätä jo innolla, koska osaan liikkua kaupungissa jo melko hyvin ja näin ollen pääsen näyttämään heille paikkoja ja lisäksi käymme varmaan paljon syömässä ravintoloissa ja muutenkin vierailemme muissa kiinnostavissa paikoissa, joihin en Teemun kanssa välttämättä kahdestaan eksyisi. Toivotaan siis, että hekin pääsevät nauttimaan kesäisistä keleistä! :)

1 kommentti:

  1. Moi Tuure! Kiva kuulla, että työt sujuvat noin hyvin ja sekin, että vieraita on tulossa :) Ilona

    VastaaPoista