sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Voiton puolella (25-26.4.15)

Tosiaan nyt on raskas työviikko takana ja tajusin tässä juuri, että olen nyt ollut täällä kuukauden. Ollaan siis jo voiton puolella ja vielä toinen kuukausi edessä! :D

Eilen oli siis kuudes työpäivä tälle viikolle ja minulla kävi pieni moka bussiaikataulujen suhteen. Pääsi unohtumaan, että lauantaina bussit tulevat eri aikaan ja sainkin odotella puolisen tuntia bussia ja olisin ihan hyvin voinut nukkua vähän pidempäänkin. Töihin tosin ehdin ihan hyvin ja lähikauppa oli auki, niin kaikki oli loppujen lopuksi ihan ok. Töissä aika kului aika hitaasti, koska viikonloppuna on aika hiljaista. Pari viimeistä tuntia meni tosin aika nopeasti, kun häät alkoivat puoli kahdelta ja porukkaa alkoi valumaan sisään jo ennen yhtä ja kaikki ajoneuvot tuli luonnollisestikin kirjata sisään ja ulos. Oli tosi mukavaa päästä töiden jälkeen kotiin rentoutumaan ja vietettiin aika hauska ilta Teemun kanssa.

Tänään olin kuin uusi mies 12 tunnin yöunien jälkeen. Käytiin keskustassa syömässä ja vaatekaupassa Teemun kanssa, mutta ei tässä muuta sen ihmeellisempää ole jaksanut tehdä. Huomenna taas töihin, mutta ei siinä mitään kun työpäiviä on vain 4 ja perhettä tulee käymään niin kuin aikaisemmin olen jo kertonutkin. Ensi viikon jälkeen onkin sitten taas iltavuoroviikko joten univelasta ei tarvitse kärsiä vähään aikaan. :D Ensi kertaan!

3 kommenttia:

  1. Niin se aika rientää, puolet on mennyt. Hyvää työviikkoa! -Ilona

    VastaaPoista
  2. Morjens Tuure.
    Huomenna alkaa meillä Vappu .Eli hyvää Vappua ja jaksamista.
    Pertti

    VastaaPoista
  3. Kiitokset molemmille!

    VastaaPoista