keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Päivävuoroja auringonpaisteessa (20-22.4.15)

Taas on päivävuoroviikko käynnissä. Sää on edelleen tosi hyvä ja jalkapohjatkaan ei tule enää niin kipeäksi, niin mikäs siinä pihalla seistessä, ihan mukavaa touhua. Muuta erikoista ei ole töissä tapahtunut, kuin että koulu alkoi, eli aamut on hieman kiireisempiä kuin ennen  ja alueella on paikka paikoin kovempi meteli. Tänään testattiin taas palolaitteisto ja se ei mennyt kyllä ihan putkeen: käyttölaitteen näppäimistön näppäimet olivat jostain syystä hieman jumittuneet, mikä aiheutti sen, että en meinannut millään saada esimieheni kanssa järjestelmää nollattua ja palovaroittimet jatkoivat huutamistaan minuuttitolkulla. Oli siis hieman stressaavampi iltapäivä, kuin normaalisti. Myös väsymys alkaa painaa pikku hiljaa, kun herää puoli kuuden maissa joka päivä viikolla ja en ole saanut nyt oikein untakaan niin paljon, kuin olisi tälläiseen aamuherätykseen tarvinnut. Mutta kohta on taas viikonloppu, niin saa levätä!

Olen siis nyt kaksi viikkoa päivävuorossa, koska perheenjäseniäni tulee ensi viikolla käymään, niin kuin vähän aikaa sitten kerroinkin. Oli siis helpompaa vaihtaa Teemun kanssa vuoroja niin, että olen päivällä töissä. He tulevat tiistaina, joten sain keskiviikon vapaaksi ja aion näyttää heille siisteimmät paikat, mihin olen tähän mennessä törmännyt. Torstaina he tulevat käymään työpaikallani ja tuovat mukanaan Fazerin suklaita, salmiakkia ja ruisleipää, niin kuin pyysin. Työkaverit saavat siis hieman maistiaisia! :)

Tämän ihmeellisempää kerrottavaa minulla ei ole tällä kertaa, eli ensi kertaan siis! :D

1 kommentti:

  1. Mukava huomata että olet saanut arjen hyvin hallintaan.Voisit pohtia kirjoituksissasi mitä eroa on paikallisessa koulutuksessa Vs suomi.
    Pertti

    VastaaPoista