maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäisloma (3.4-6.4.2015)

Tämän päivän jälkeen on pääsiäisloma lusittu ja huomenna on aika palata töihin. Loma meni enimmäkseen huoneessa löhöillessä ja lähikaupan antimista nauttiessa, mutta teimme me Teemun kanssa jotain järkevääkin aina välillä. Perjantaina kävimme aamupäivästä keskustassa. Ostimme Teemun kanssa sateenvarjot ja ostin myös veljelleni erään jalkapallojoukkueen pelipaidan. Tarkoitus oli käydä syömässä jossain ravintolassa, mutta kaikki paikat olivat ihan täynnä pääsiäisen takia. Päädyimme siis paikalliseen ja halpaan "räkälään", mistä onneksi sai ihan hyvää ruokaa. Loppupäivä menikin sitten huoneessa oleskellessa.

Lauantaista ja sunnuntaista minulla ei ole hirveästi kerrottavaa. Jos ei muutamaa kävelyä lähiympäristössä lasketa, olimme vaan huoneessamme. Ei oikein voinut lähteä mihinkään, koska kaikki paikat olivat pääsiäisen takia kiinni. 

Tänään oli sen sijaan tosi hauska päivä. Menimme aamupäivästä Teemun kanssa keskustaan ja sieltä sitten päätimme lähteä kävelemään The Hoe -nimiselle alueelle, mikä on ilmeisesti rikkaiden asuinalue rannikolla. Alueella on tosi hienon näköisiä rakennuksia, kasvillisuutta yms. ja ympäristöä kun katsoo, on vaikea uskoa, että on Englannissa. Minun mieleeni tulee enemmänkin joku Kuuba tai muu vastaava maa/alue. Kelikin oli hyvä, noin 20 astetta auringossa, joten oli aika siistiä kävellä ympäriinsä ja hengailla rannikkoalueella. Reissun lopuksi menimme takaisin keskustaan syömään ja ostimme lenkkarit juoksulenkkejä varten. Nyt vaan valmistautumaan henkisesti huomista työpäivää ja aikaista heräämistä varten!

Loppuun vielä kuvia kävelyreissuiltamme:











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti